Εταιρεία

Π. & Ι. ΠΑΤΡΙΝΑΚΟΣ Ο.Ε.

Η «TΑΫΓΕΤΟΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ» είναι μία παραδοσιακή οικογενειακή επιχείρηση που δραστηριοποιείται στο χώρο των μεταφορών από το 1996.

Αναλαμβάνουμε οδικές μεταφορές από και προς ολόκληρο το νομό Λακωνίας.

Η εταιρεία αναλαμβάνει την παραλαβή, συσκευασία, μεταφορά και παράδοση των εμπορευμάτων σας (από μικροεμπορεύματα έως βαρέα φορτία) σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδος και μέσα στο χρονοδιάγραμμα που θα μας θέσετε.

Η μακρόχρονη εμπειρία μας στο χώρο των μεταφορών, το μεράκι που έχουμε για τη δουλειά μας και ο υψηλός πήχης παροχής υπηρεσιών που έχουμε θέσει για εσάς, συνθέτουν μια εταιρία που μπορεί να φέρει εις πέρας τη μεταφορά των εμπορευμάτων σας με ασφαλή τρόπο, οικονομικά, και στο χρόνο που επιθυμείτε.

Γιατί TΑΫΓΕΤΟΣ;

Περισσότερα από 25 χρόνια τώρα, διακινούμε τα εμπορεύματά σας με συνέπεια, ασφάλεια και σύμφωνα με όλους τους σχετικούς κανονισμούς.

Επιδιώκουμε τη διαρκή βελτίωση των υπηρεσιών μας και προσαρμοζόμαστε πλήρως στις εκάστοτε απαιτήσεις.

Δίκτυο ανταποκριτών

Δίκτυο ανταποκριτών

Προσωπική εξυπηρέτηση

Προσωπική εξυπηρέτηση

Σύγχρονος στόλος

Σύγχρονος στόλος

Εμπειρία & τεχνολογία

Εμπειρία & τεχνολογία

Μακροχρόνιες συνεργασίες

Η επιτυχημένη πορεία μας στο χώρο, έχει αποδείξει ότι η εταιρεία ΤΑΫΓΕΤΟΣ προσφέρει γρήγορες, ασφαλείς και ευέλικτες υπηρεσίες μεταφορών.

Δεν είναι τυχαίο ότι με όλους τους πελάτες που έχουμε συνεργαστεί στο παρελθόν έχουμε χτίσει μακροχρόνιες και ειλικρινείς συνεργασίες.

Μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις μας εμπιστεύονται σε καθημερινή βάση για τη μεταφορά των εμπορευμάτων τους. Μερικοί από τους μόνιμους συνεργάτες μας είναι οι εξής:

Μας εμπιστεύονται

εκατοντάδες επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα, χτίζοντας συνεργασίες που διαρκούν.

Γενικές Μεταφορές Λακωνίας

Γενικές Μεταφορές Λακωνίας

Γρήγορη & ασφαλής μεταφορά από και προς το Νομό Λακωνίας
Η Νο1 Λακωνική Μεταφορική!

ΑΘΗΝΑ

210-3425288

ΣΠΑΡΤΗ

27310-28881

ΜΟΛΑΟΙ

EMAIL

Image